Çanakkale Valiliğine Ziyaret

Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekan Vekili Prof.Dr. Hüseyin ERKUL, Rektör Yardımcısı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Pelin KANTEN, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.H.Levent DALYANCI ve Fakülte Sekreteri Deniz AYDIN, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Görüşmede  fakültemiz öğretim elemanlarınca Valilik personeline verilebilecek hizmet içi eğitimler ele alınırken aynı zamanda Çanakkale Valiliği ve bağlı kurumlar ile Fakültemiz arasında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Fakültemizde gerçekleştirilen akademik çalışmalarla ilgili verilen bilgilerin ardından başta öğrencilerimizin staj yapmalarına yönelik Valiliğimizin vereceği desteklerin yanında bilimsel araştırmalarda valilik ve bağlı birimlerin fakültemize yönelik tecrübe desteklerinin üzerinde duruldu.