Fakültemize 2021 YKS ve 2020 YKS ile Yerleşen Öğrencilerin Evrak Teslimleri Hakkında

2021 YKS ve 2020 YKS ile Fakültemize yerleşen öğrencilerin kayıt evraklarını pandemi koşulları göz önünde bulundurularak aşağıdaki evraklar ile birlikte belirtilen tarihlerde Fakültemiz öğrenci İşleri ofisine teslim etmesi gerekmektedir.

GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın fotokobisi ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2021 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

4. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

5. Kimlik fotokopisi.

6. Elektronik kayıt yapanlar için kayıt olduklarını gösterir barkodlu çıktı. (Ön koşullu programlara yerleşen adaylar ile herhangi bir nedenle elektronik kayıt yapamayan adaylar barkodlu çıktı getirmeyeceklerdir.)

BÖLÜM

EVRAK TESLİM TARİHİ