Zeliha Güneş Kütüphanesi Açıldı!

Fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinden olan ve 28.04.2024 tarihinde Eceabat'ta bisiklet kullandığı sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zeliha Güneş adına fakültemiz öncülüğünde kütüphane açıldı. 780 kitap, 120 dergi ve 25 ansiklopedinin toplandığı kampanyanın ardından kitaplar Kumkale Ortaokuluna bağışlanarak kütüphaneye Zeliha Güneş'in adı verildi.
Kumkale Ortaokulu pilav ikramında bulunduğu etkinliğe Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ayşe Gülce Uygun ve Dr. Ömer Faruk Karaman’ın yanı sıra SBF akademisyenleri ve personeli katıldı.
Arkadaşlarının da katıldığı ve birlikte ortaokul öğrencileriyle vakit geçirdiği etkinliğe Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP)'ndan 10 kişi bisikletleri ile katılarak destek verdi.  Etkinlik ÇABİP tarafından verilen güvenli sürüş eğitimi ve kariyer konuşmalarının ardından sona erdi.