Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi

"Skill Sets and Needs for Behavioral Science Lab" Projesinin İkinci Toplantısı Teknoparkta Gerçekleştirildi

Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Erkan Bil'in Proje Koordinatörü, Arş. Gör. Mert İnal'ın Proje Yürütücüsü, Arş. Gör. Murat Özkaya ve Arş. Gör. Atif Çağlar Ababay'ın Araştırmacı olarak yer aldığı ''Skill Sets and Needs for Behavioral Science Lab’’ isimli Avrupa Birliği Projesinin ikinci toplantısı Çanakkale Teknopark yerleşkesinde gerçekleştirildi. 

Ludwig Maximilian Üniversitesi Davranış Bilimleri Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. Zhuanghua Shi ve Dr. Fredrik Allenmark, proje toplantılarının ilk gününde katılımcılara Davranış Bilimleri Laboratuvarlarında kullanılan ve deney yapılmasına olanak sağlayan ''PsychoPy'' programının kullanımına yönelik bir eğitim verdiler. Davranış Bilimleri deneyleri için önem arz eden bu programın kullanımına yönelik pratik bilgiler ve kritik noktalar interaktif bir anlatımla katılımcılara aktarıldı.  

Proje toplantılarının ikinci gününde ise proje ekibi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret ederek proje hakkında istişarelerde bulundu.