SBF 2022 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Siyasal Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni, Siyasal Bilgiler Fakültesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Rektör Yardımcısı ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını okunmasıyla başlayan törende, Fakülte birincisi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Mustafa Ulutaş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten ve Prof. Dr. Hüseyin Erkul konuşma yaptılar.

Tören mezuniyet kütüğüne plaket çakma, teşekkür belgesi, hediye ve diploma takdimlerinin ardından kep atma ve müzik dinletisiyle sona erdi.