Fakültemiz Gestaş Deniz Ulaşım ile Kalite Güvencesi Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi

Fakültemiz, Gestaş Deniz Ulaşım ile Kalite Güvencesi kapsamında yaptığı 15.09.2021 tarihinde dış paydaş toplantısı gerçekleştirmiştir.

Toplantıya fakültemiz adına İşletme Bölümü Arş. Gör. Murat Özkaya ve İktisat Bölümü Arş. Gör. Muhlis Selman Sağlam; Gestaş Deniz Ulaşım adına Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Aydın, İş ve Süreç Geliştirme Departmanı Sorumlusu Salih Güzelsoy ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali Burak Ulus katılmıştır. Toplantıda iki kurumun geleceğe yönelik potansiyel stratejik işbirlikleri üzerine görüşülmüştür.