Fakültemiz 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz akademik kurul toplantısı, 4 Aralık 2023'te Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) Cemil Meriç Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, ÇOMÜ Bilimsal Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav ile SBF akademik personeli katıldı.

SBF Dekanı Prof. Dr. Veli Yılancı'nın konuşması ile başlayan toplantıda, BAP Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav araştırma projeleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu da ÇOMÜ ve SBF'nin vizyonu ve akademik faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik bilgileri SBF akademik personeliyle paylaştı.

Toplantı, SBF'nin SSCI'lı yayın yapan ve proje yürüten akademisyenlerine ve öğrencilerine teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.