Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Öğr. Üyesi ve Çanakkale İl Bağımlılık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sibel Oymak Yalçın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Hürmüz Koç, Yeşilay Şube Başkanı ve Biga İİBF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilay Köleoğlu ve il protokolü ile askeri ve mülki amirler, konuyla ilgili birim yöneticileri katıldı.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Sibel Oymak Yalçın ve Prof. Dr. Hürmüz Koç tarafından, “Bağımlılıkla Mücadelede Üniversitelerin Rolü” hakkında, Doç. Dr. Nilay Köleoğlu tarafından, “ÇOMÜ’de Genç Yeşilay Topluluğunun Çalışmaları ve Faaliyetleri” hakkında katılımcılara yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Sunumların ardından ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Bağımlılıkla Mücadele konusunda Çanakkale’de yer alan kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğine ve desteğe ÇOMÜ olarak hazır olduklarını belirtti.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Kaynak:https://www.comu.edu.tr/haber-21461.html