“Almanya’da Yeni Hükümet: İç Siyasi Dinamiklerin ve Küresel Politika Vizyonunun Analizi” Konferansı Gerçekleştirildi

ÇOMÜ Diplomasi ve Küresel Araştırmalar Topluluğu'nun (DİKAT) ilk etkinliği olarak düzenlenen ve Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Birgül Demirtaş’ın konuşmacı olarak katıldığı “Almanya’da Yeni Hükümet: İç Siyasi Dinamiklerin ve Küresel Politika Vizyonunun Analizi” başlıklı konferans çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Konferansa Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul başta olmak üzere,  Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Dekan Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Prof. Dr. Birgül Demirtaş Almanya iç ve dış siyasetini şekillendiren temel unsurlar ve son seçimlerle birlikte Alman siyasetinde yaşanacak olası değişimler üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Etkinlik, soru-cevap bölümüyle sona erdi.