Uluslararası Öğrencilerin Eksik Evrakları Hk. / Missing Documents of International Students

Ekte bilgileri bulunan Fakültemize 2022 yılında kayıtlanan uluslararası öğrencilerin eksik evrakları olduğu saptanmıştır. Eksik evrakların tamamlanarak en geç  20.03.2024 tarihine kadar Fakültemiz öğrenci işleri birimine teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerini tamamlamayanların ilgili mevzuat çerçevesinde kayıtları silinecektir.

NOT: Bu ilan tebliğ niteliğindedir.

It has been determined that the international students enrolled in our Faculty in 2022 have missing documents. The missing documents must be completed and submitted to the student affairs office of our Faculty until March 20, 2024 at the latest.
Students who do not complete their documents will be deregistered within the framework of the relevant legislation.

Ekler

Öğrenci Listesi (Student List).xlsx