2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YÖK) Dersi Muafiyet Sınavı

2024-2025 Akademik yılı Güz yarıyılı Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YÖK) dersi muafiyet sınavı yeni kayıtlanan tüm SBKY birinci sınıf öğrencileri için 4 Ekim 2024 Cuma günü saat 15.00'da yüz yüze yapılacaktır. Öğrenciler okudukları birimlerde ilan
edilen dersliklerde sınava katılacaklardır.

Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I dersinden 60 puan alan öğrenci Güz dönemi İngilizce I dersinden, Zorunlu Yabancı Dil İngilizce II dersinden 60 puan alan öğrenci ise Bahar dönemi İngilizce II dersinden muaf sayılacaktır. Muaf olamayan öğrenci derse kayıtlanacaktır. Öğrenciler sınav ile ilgili gerekli bilgilere (ydyo.comu.edu.tr) web sayfasından ulaşılabilirler.