2021 YKS ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin İzleyeceği Adımlar

COVID-19 Pandemisi nedeniyle Fakültemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarını E-devlet üzerinden (4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında) elektronik olarak yapmaları önemle rica olunur.

E-devlet üzerinden yapılan kayıt kesin kayıt olup, ayrıca manuel (şahsen) kayıt için fakülteye gelinmesi gerekmemektedir. Herhangi bir nedenle elektronik kayıt yapamayan öğrenciler 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunda kayıtlarını yapabileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan öğrencilerin kayıt için gerekli belgeleri aşağıda belirtilen tarihlerde, yüzyüze kayıt yaptıran öğrencilerin ise 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Fakültemiz öğrenci işleri ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

BÖLÜM

EVRAK TESLİM TARİHİ

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

11-12-13 Ekim 2021

İktisat

14-15 Ekim 2021

İşletme

18-19-20 Ekim 2021

Uluslararası İlişkiler

21-22 Ekim 2021

İkinci öğretim programlarına yerleşen adaylardan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenim görmek isteyenler öğrenim ücretlerini 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında TC Kimlik numarası ile herhangi bir Ziraat Bankası ATM, Ziraat internet şubesi veya Ziraat mobil bankacılık seçeneklerinden birini tercih ederek yatırabileceklerdir.

Yeni kayıtlanan tüm öğrenciler 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında ders kayıt işlemlerini bizzat kendileri öğrenci bilgi sistemi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Öğrencilerin öğrenci bilgi sistemi kullanıcı adları TC kimlik numaraları olup; parolaları ise Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından öğrencilerin cep telefonuna SMS olarak gönderilecektir. SMS ulaşmayan öğrenciler, https://hesap.comu.edu.tr/ adresinden yeni parola edinebileceklerdir.

Kayıtlar ile ilgili ayrıntılı bilgiler için tıklayınız.