2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARI DURUMUNA GÖRE (KURUMLARARASI) YATAY GEÇİŞ YEDEK LİSTEDEN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Sonuçlar ektedir.

Yatay Geçiş Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Yedek Kayıt

26.08.2021

27.08.2021

• Kesin kayıtta istenilen belgelerde e-imza / e-devletten alınan barkodlu belge / ıslak imzalı seçeneklerinden bir tanesinin olması yeterlidir.
  • Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.
  • Kayıtlar yüz yüze Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrenci işleri ofisinde gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

2- 3 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).

3- Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge

4- Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.

5- Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

kurumlararasi-yatay-gecis-yedekliste.pdf