2021-2022 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Sonuçlar ektedir.

Yatay Geçiş Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Kesin Kayıt

06.09.2021

08.09.2021

Yedek Kayıt

09.09.2021

10.09.2021

• Kesin kayıtta istenilen belgelerde e-imza / e-devletten alınan barkodlu belge / ıslak imzalı seçeneklerinden bir tanesinin olması yeterlidir.
  • Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.
  • Kayıtlar yüz yüze Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrenci işleri ofisinde gerçekleştirilecektir.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
  1. 3 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).
  1. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge
  1. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  1. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Ekler

2021 MERKEZİ YERLEŞTİRME YATAY GEÇİŞ.pdf