2020– 2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar

-

2020– 2021 Eğitim-Öğretim Yılı  Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan öğrenci listesi ektedir.

Kesin Kayıtta İstenen Evraklar

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

2- 3 adet fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır).

3- Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge

4- Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.

5- Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.

Yatay Geçiş Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Yedek Kayıt

25.02.2021

26.02.2021

NOT: İkinci Öğretime yerleşen öğrenciler, harç ücreti ödeme işlemlerini kesin kayıt yapıldıktan sonra ATM veya internet bankacılığı yoluyla yapacaklardır.

2020-2021 yatay geçiş yedek kayıt sonuçları.pdf