“Son Gelişmeler Çerçevesinde İdlib Meselesi" Konferansı

Fakültemizde Türk Kültür Topluluğu tarafından 5 Mart 2020 tarihinde  saat:13:30'da Cemil Meriç Konferans salonunda  “Son Gelişmeler Çerçevesinde İdlib Meselesi" konulu bir konferans düzenlenmiştir. Konferansı fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Tunç vermiştir. Konferansta son dönemde Suriye’de yaşananlar, mülteci sorunları ve Türkiye’nin mevcut politikaları ele alınmıştır. Konferansa SBF Dekanı Sayın Prof. Dr. Hüseyin Erkul,  SBF Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Pelin Kanten, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Selahattin Kanten, SBF öğretim üyeleri, Türk Kültürü Topluluğunun başkan ve üyeleri ve çok kıymetli üniversitemizin öğrencileri katılmışlardır.