İktisat Günleri Etkinliğinin Altıncısı Gerçekleştirildi.

İktisat Bölümünün düzenlemiş olduğu İktisat Günleri etkinliğinin 6.sı gerçekleştirildi.

SBF KARİYER:  İDARİ HAKİMLİK

Fakültemizin İktisat Bölümü Başkanlığı ve öğrencilerinin 18.05.2017 tarihinde düzenlediği programa Çanakkale İdare Mahkemesi Başkanı Erkan Arslan katıldı. Programın açılış konuşmasını İktisat Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kadir Arslanboğa'nın yaptı ve sözü Sayın Erkan Arslan’a bıraktı. Sayın Erkan Arslan ilk olarak eğitim hayatından ve mesleğe nasıl karar verdiğinden bahsetti. Ardından öğrencilere İdari Yargı Hâkimliği Sınavı sürecinde çalışılması, dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgi verdi. Mülakat sınavında yapılması gerekenleri ise kendi hayatından örnekler vererek öğrencilere aktardı. Teşekkür konuşmalarından sonra etkinlik sonlandırıldı.