Fakültemiz Ev Sahipliğinde 7.Uluslararası İşletme Yönetimi Kongresi Gerçekleştirildi.

İşletme Yönetimi Kongresi

Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) İşletme Yönetimi Bölümü ile Çekya’nın Silesian Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü işbirliğiyle düzenlenen 7. Uluslararası İşletme Yönetimi Kongresi 3-5 Mayıs 2018 tarihlerinde Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 2018 Troya Yılı kapsamında bu yıl 7. si düzenlenen kongrenin ana teması “21. Yüzyılda Çağdaş Yönetim Teknikleri’dir. 21. Yüzyılda Çağdaş Yönetim Teknikleri temasıyla açılış konuşmasını Yönetim ve Organizasyon alanının duayeni Prof.Dr.Tamer Koçel gerçekleştirmiştir. Kongrenin alt başlıkları kapsamında İşletme Yönetimi, Örgütsel Davranış, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yönetim Bilimi, Girişimcilik, Finans, Pazarlama, Muhasebe, Turizm ve Ekonomi alanlarında toplam 75 bildiri sözlü olarak sunulmuştur.