Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Yönetici Personeline Ders Verdi.

Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Sertifikalı Eğitim Programı Çerçevesinde Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü Yönetici Personeline Ders Verdi.

Üniversitemiz ile Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile 14.12.2016 tarihinde Orman Bölge Müdürlüğü’nün yönetici Personeline Fakültemiz  Dekanı Prof.Dr. Hüseyin ERKUL tarafından “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu disiplin hükümleri, 4483 sayılı Kanun, Muhakkiklik ve Disiplin Amirleri Yönetmeliği konularında sertifikalı eğitim programı gerçekleştirilmiştir. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından eğitim  programı,  Orman Bölge Müdürü Sayın Refik ULUSOY’un açılış konuşmasıyla başlamış,  Üniversitemiz Rektör Vekili sayın Prof.Dr. Ahmet ERDEM’in konuşması ile devam etmiştir. Rektör V. Erdem konuşmasında kurumlararası bilgi paylaşımının önemini ve bu paylaşımın yaygınlaştırılmasının gerekliliği konusunu dile getirmiştir. Fakültemiz  Dekanı   Prof.Dr. Hüseyin ERKUL ise yaptığı konuşmada kurumlar içerisinde yapılan idari soruşturmaların doğru şekilde yapılmasının önemine değinmiş, verilecek ders hakkında ön bilgi sunmuştur. Sertifika programı öncesi Orman Bölge Müdürlüğü Personeline konu ile ilgili kısa bir test uygulanmıştır. Öğlen verilen yemek arasından sonra öğleden sonrada eğitime devam edilmiş, eğitim sonrasında  katılımcılara sertifikaları dağıtılmıştır.