Çanakkale Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can AKSOY Fakültemizde ders verdi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde verilen 'Kamu Yönetimi' dersine Çanakkale Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can AKSOY konuk olarak katıldı.

Çanakkale Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can AKSOY, 'Kamu Yönetimi' dersi kapsamında 'Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi' bölümü öğrencilerine ders verdi. Dersin öğretim elemanı ve dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ERKUL’un konuğu olarak davet edilen Can AKSOY, İl Özel İdaresinin kuruluşu, görev ve yetkileri, personel yapısı, organları ve bunların birbirleriyle olan ilişkileri hakkında verdiği bilgilerin yanı sıra Çanakkale İl Özel İdaresinin yürüttüğü faaliyetler, il genelinde yaptığı hizmetler ile plan ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. Ders bitiminde kendisine sorulan soruları da cevaplayan Can AKSOY yaşadığı deneyim ve tecrübeleri de aktararak öğrencilere geleceklerini nasıl planlamaları gerektiği hususunda ışık tutucu fikirler verdi.