"Başarılı Bir Üniversite İçin Motivasyon" adlı program gerçekleştirildi.

Fakültemizin İktisat bölümü öğrencilerinin düzenlediği programlardan ilki dün gerçekleşti.İktisat Bölüm Başkanı Doç.Dr. Kadir Arslanboğa'nın açılış konuşması ile başlayan etkinliğe üniversitemizin Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri bölümünde görevli Yrd.Doç.Dr. Gürkan Ergen konuşmacı olarak katıldı. Ergen, "Başarılı Bir Üniversite İçin Motivasyon" başlıklı konuşmasında farkındalık, hedef, strateji gibi konulara değindi. Almanya'da yüksek lisans ve doktorasını yapmış olan Ergen, Alman ve Türk eğitim sistemini de karşılaştırdı. Etkinlik sonrası Kadir Arslanboğa ve Gürkan Ergen ile birlikte öğrenciler etkinliği değerlendirdi.
İktisat bölümü öğrencilerinin planladığı etkinliklerden ikincisi 9 Mart 2017 Perşembe günü Cemil Meriç Konferans Salonu'nda Kuveyt Türk Çanakkale şube ve bölge müdürlerinin katılımıyla gerçekleşecektir. Etkinliğe tüm fakültemiz davetlidir.