Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi

AKADEMİK KURUL

2019-2020 Akademik Kurul toplantısı gerçekleşti.

Fakültemiz Akademik Kurulu 13.09.2019 Cuma günü Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Bünyamin BACAK, Prof.Dr. Suat UĞUR ve Fakültemiz Akademik personelinin katılımlarıyla gerçekleşti. Fakültemize ilişkin bir sunum yapan  Dekanımız Prof.Dr. Hüseyin ERKUL, Fakültemizin vizyon ve misyonu, öğrenci sayıları ve doluluk oranlarına ilişkin bilgiler verdi.

            Siyasal Bilgiler Fakültesinin  öğrenci sayısının her geçen gün arttığını, bu öğretim yılında ise lisans öğrenci sayısının 1779, yüksek lisans öğrenci sayının 105 ve doktora öğrenci sayısının 19 olduğunu belirten Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hüseyin ERKUL, bu yıl itibarı ile de kurulduğu yıldan bu yana 247 öğrencinin fakültemizden mezun olduğunu, her geçen yıl Fakültemizi tercih eden öğrencilerin çoğaldığını ve %100 doluluk oranına sahip olduğumuzu dile getirdi.

            Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT ise konuşmasında,  üniversitemizin araştırma üniversitesine dönüşmesi için nitelikli akademik çalışmalara ve projelere önem verilmesi gerektiğini vurguladı.