“Management and Political Sciences Review” Dergisine Makale Gönderilmesi Hakkında

Dergi

Sayın Öğretim Elemanları,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından “Management and Political Sciences Review” dergisinin yayın hayatına geçmesi planlanmaktadır. Dergimiz; yönetim bilimi, stratejik yönetim, insan kaynakları yönetimi, kamu yönetimi, yerel yönetimler, kent ve çevre politikaları ve siyaset sosyoloji gibi ilişkili alanlara yönelik teorik ve ampirik araştırmalara dayalı makaleler içeren uluslararası hakemli bir dergi olma hedefi ile yayın hayatına Aralık 2018 tarihinde başlayacaktır. Dergimiz yılda iki defa (Aralık ve Haziran) aylarında yayınlanacak olup, yayın dili İngilizce ve Türkçe’dir. Management and Political Sciences Review Dergisi’nin önümüzdeki dönemde ulusal ve uluslararası indekslere dahil olması planlanmaktadır. Dergimizde sizleri de hakem ve yazar olarak görmekten onur duyacağız. Aralık 2018 sayısı için İngilizce ve Türkçe makalelerinizi 15 Aralık 2018 tarihine kadar comusbfdergi@gmail.com adresine yollayabilirsiniz. Yazım kuralları ve değerlendirme süreci web sitesinde belirtilmiştir. İlgi ve desteğinizden dolayı şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Editörler

Prof.Dr.Hüseyin ERKUL