Sınavlarda Öğrenci Kimliklerinin Bulundurulması

Öğrenci kimliğini yanında bulundurmayan öğrenciler sınavlara alınmayacaktır.Kimliğini unutan veya yeni kimlik başvurusunda bulunan öğrenciler Edevlet üzerinden alacakları öğrenci belgeleri ile sınavlara girebilirler.

NOT: Tüm öğrencilerimiz Edevlet şifresini şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğin (nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi, hakim ve savcı kimlik kartları, süresi dolmamış (geçerli) çalışma izin kartı) ibraz edilerek Yurt içinde PTT Merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden alabilirler.Henüz Edevlet şifresi almayan öğrenciler dilekçe ile Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosundan öğrenci belgesi alabilrler.