SBF 15 Temmuz Programı (Saati değişti)

SBF 15 Temmuz Programı

Türk siyasal yaşamında legal-illegal örgütlerin siyasete müdahalesi dönemsel olarak vuku bulmuştur. Bu müdahale ve girişimler çeşitli boyutlarıyla ele alındığında, bu süreçleri yöneten ve destekleyenler zaman zaman kazanımlar sağlamışlardır. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimi ise, Türk siyasal yaşamında daha önce eşine rastlanılmayan bir halk direnişiyle karşılık bulmuştur.

Türk Milletinin hain darbe girişimine verdiği demokrasi mücadelesi ruhunun canlı tutulması ve ayrıca bu ihanetin unutulmaması için her 15 Temmuz Türk Milletinin demokrasiye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkışının irdelenmesi ve simgeleştirilmesi gerekir.

Bu açıdan genelde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi özelde Siyasal Bilgiler Fakültesi olarak 15 Temmuz 2020 tarihinde saat 14.00'te online olarak “Ezoterik Yapılanma Çerçevesinde 15 Temmuz” konulu panel düzenlenecektir. Online katılımınız 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizin anısına sahip çıkma, Devletin bekası, demokrasi ve milli irade, milli birlik ve beraberlik, Türkiye’nin gücü ve terör örgütleriyle mücadele açısından önemlidir.

15 Temmuz 2020 Saat: 14:00

Program Yeri: Microsoft Teams

Programa erişim linki için tıklayınız.